dimecres, 7 d’agost del 2013

Neymar i Messi es diverteixen junts a Tailàndia (1-7)

El brasiler ha marcat el seu primer gol com a blaugrana en el penúltim partit de pretemporada

Especial: Barça - Tota l'actualitat del Futbol Club Barcelona


| Actualitzat el 07/08/2013 a les 16:10h


Neymar, en un acte promocional a Tailàndia. Foto: FCB


Neymar ja sap el que és marcar un gol amb la samarreta del Barça. L'ha aconseguit aquest migdia (hora catalana) a Bangkok en un partit de “costellada” en el qual els blaugranes han golejat per 1 a 7 la dèbil selecció tailandesa. El partit també ha servit per veure per primera vegada el brasiler i Messi en un mateix onze inicial i fer-se una idea del que poden aconseguir junts a la davantera culer.

El matx, tal com va passar al Gamper contra el Santos, no ha tingut cap història. Tailàndia, la 139a selecció del món segons el rànquing FIFA, no ha generat pràcticament ni una ocasió de perill i només ha pogut marcar gràcies a un penal més que dubtós del jove camerunès Bagnack. Abans, el Barça ja havia aconseguit marcar cinc gols entre els quals el de Neymar (minut 11), que ha obert el marcador, i dos de Messi (minuts 13 i 25), un dels quals de penal. Pedro, amb un hat trick (minuts 19, 35 i 47), ha estat un dels més destacats en un partit que no ha pogut acabar a causa d'unes molèsties.

A la segona part l'equip del “Tata” Martino ha aixecat el peu de l'accelerador. Ja sense Messi ni Neymar, la forta calor i el resultat tan ampli (1-5) han ajudat a la relaxació. Tot i això, poc després de la represa Pedro i Alexis han completat un resultat tan ampli com poc útil per extreure conclusions a deu dies de l'inici de la Lliga. El darrer “bolo” de pretemporada serà aquest dissabte al migdia contra un combinat de Malàisia.

El partit desplaça el Telenotícies

La diferència horària entre Tailàndia i Catalunya ha fet que el partit es disputés a les dues del migdia (hora catalana). TV3, que té els drets de la pretemporada blaugrana, ha emès el partit en directe fet que ha desplaçat el Telenotícies Migdia més enllà de les quatre de la tarda. Un fet que ha generat moltes crítiques a les xarxes socials de molts espectadors –entre els quals aficionats del Barça- que es preguntaven si un partit amistós contra un rival tan dèbil no s'hagués pogut derivar al canal Esport 3. Mentrestant, el canal esportiu reposava un capítol de Catalunya des de l'aire.