diumenge, 18 d’agost del 2013

La creu gammada i les banderes amb pollastre, de moda entre els cadells del PP

L’exhibicionisme feixista de les Noves Generacions del PP compta amb la tolerància del PP i posa en evidència les seves arrels i la seva manca de cultura democràtica


El feixisme es present de forma desacomplexada entre els cadells del PP, en pocs dies hem vist com el diari Levante publicava una fotografia on apareix el secretari d'Esports de l'executiva del PP de Xàtiva al costat de simbologia neonazi i envoltat de joves amb el braç aixecat. Poc després s’ha vist el cas d’un jove del PP, Xesco Sáez, que s’exhibia fent la salutació feixista amb un grup d’amics i com el secretari de NNGG del PP de Gandía, Daniel Terrades, que treballa al departament de joventut de l’Ajuntament feia una salutació feixista, també com el govern municipal del poble madrileny de Pinto, governat pel PP, tolerava una pintada que deia que "Hitler tenia raó", i a Catalunya com el president de NNGG de Sant Cugat, Ignacio Fuentes, proposava via twitter –ho fa des de fa mesos tot i que ha sortit als mitjans ara-, il·legalitar els partits que "atemptin contra la unitat d’Espanya", afegint que seria “un bon regal per l’11S”. 


El País Valencià cau de feixistes de les NNGG

En poc temps han esta tres les manifestacions de membres de les NNGG del PP associades a l’exhibició de simbologia nazi o de salutacions nazis al País Valencià, amb la tolerància del PP. Mentre ahir mateix Angela Merkel reclamava acabar amb els grups neonazis a Europa, al PP sembla que ja els va bé que els seus joves prosperin en sentit contrari.

La serp dins del seu ou

Una reflexió que hem trobat molt encertada sobre l'ús de la simbologia feixista és la del Catedràtic de Ciències Polítiques a la Universitat d'Educació a Distància (UNED), Ramón Cotarelo, que en un article al seu blog titulat La derecha i la destrucción de España en 10 apuntes  explica la decadència secular de la classe dirigent espanyola assegurant que "Espanya és diferent. Sempre ho ha estat. El seu tret típic és haver tingut la col·lecció de governants estúpids, corruptes, antipatriotes i tirànics d'Europa. Cotarelo també diu que els  hereus del franquisme han aniquilat la Llei de la Memòria Històrica, practiquen la tolerància “quan no la difusió i l’apologia” dels símbols de la vergonya, a més d'atorgar noms a carrers i nomenaments honorífics del tirà, entre altres, mentre deixen barra lliure “als camises velles repartits  per les alcaldies i als lacostes nous dels cadells del PP”, i conclou: “Salutacions feixistes, banderes feixistes, signes neonazis. La serp dins del seu ou.”