dijous, 15 d’agost del 2013

Èxit total de la cadena humana a la Badia de Palamós

15/08/2013 a les 21:06h

Unes 6.000 persones han enllaçat Palamós amb Calonge

En alguns trams la cadena ha estat doble i triple

Especial: Via Catalana



La cadena ha enllaçat Palamós amb Calonge



Més de 6.000 persones han tancat la badia de Palamós amb una cadena humana per la Independència des del port de Palamós fins a Torre Valentina a Calonge. Prop de 4 quilòmetres que han estat enllaçats en molts punts per dobles i triples cadenes donada l'afluència de participants.

A la una en punt del migdia ha sonat el senyal per enllaçar les mans dels participants que en alguns punts tenien serioses dificultats per fer-ho per la gran afluència a la primera línia vora el mar. A partir d'aquell moment la manifestació ha esdevingut una festa reivindicativa sota crits d'independència i amb aplaudiments espontanis un cop vist l'èxit de la convocatòria de l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós, Sant Joan, Calonge i Sant Antoni. La cadena s'ha desfet quan faltaven pocs minuts per un quart de dues de la tarda enmig d'un gran aplaudiment.
 
Aquesta cadena humana forma part dels assajos de la Via Catalana que tindrà lloc el proper Onze de Setembre enllaçant el nord amb el sud de Catalunya a través de més de 400 quilòmetres. Des de Palamós s'han organitzat un total d'onze autobusos que cobriran un sector a l'Alt Empordà.