dilluns, 12 d’agost del 2013

El PSC busca a l'hemeroteca per salvar a Pere Navarro

Dilluns, 12 d'agost de 2013 16:55 h

Els socialistes catalans ja no saben què fer i denuncien un atac que va tenir lloc a Vilassar de Dalt fa dos mesos


El Partit Socialista a Catalunya ja no sap què fer per canviar la seva imatge als mitjans i eliminar les ximpleries i errors de Pere Navarro del punt de mira. Així doncs, per salvar al seu líder, i donar una imatge diferent cap a l'exterior, avui han decidit remenar les hemeroteques, i han denunciat un atac que va patir la seva seu del partit a Vilassar de Dalt, ara fa dos mesos. Des del PSC s'ha condemnat aquest acte vandàlic que consistia en diverses pintades i símbols nazis, i s'ha donat tot el suport als militants i simpatitzants del municipi. Els socialistes també han volgut recordar que continuaran reivindicar el dret de totes les persones d'expressar-se de forma pacífica. Navarro no ha volgut ser menys, i també ha condemnat els fets a través del seu compte de Twitter, des del qual també ha donat suport als companys de Vilassar.


Recuperen una notícia de fa dos mesos
 
L'atac a la seu del PSC a Vilassar de Dalt
Avui, el PSC ha hagut de rebuscar a les hemeroteques per trobar una notícia que els hi anés a favor, i han decidit condemnar l'acte vandàlic que va afectar la seva seu de Vilassar de Dalt fa dos mesos. D'aquesta manera, des del PSC s'han condemnat les pintades que van aparèixer a principis de juny a la seu, amb símbols nazis i estelades, i han donat suport als militants i simpatitzants del partit al municipi per un atac que van rebre fa molt temps. Els militants del partit al municipi ja havien condemnat l'atac el 9 de juny, data en que també van penjar les imatges corresponents al seu compte de Facebook.
Així doncs, des del PSC han lamentat els fets ocorreguts i han assegurat que la democràcia comença pel respecte a les persones i institucions, així com pel comportament cívic i la capacitat de convivència. També han volgut recordar que continuaran “reivindicant el dret de les persones a expressar de forma pacífica i respectuosa les seves opinions”, i impulsaran “la millora de la democràcia i una sortida a la crisi que tingui en compte els interessos de la majoria de ciutadans”.
 
Pere Navarro no vol ser menys
Pere Navarro, primer secretari del partit, no ha volgut ser menys, i també s'ha sumat a la condemna. Navarro també ha criticat l'atac i ha volgut mostrar el seu suport als companys del partit a Vilassar de Dalt. Finalment a sentenciat que trencar la convivència és trencar la democràcia.