dimarts, 27 d’agost del 2013

El Govern recolza la formació de jutges en dret civil català

60 juristes es podran beneficiar d'aquest programa que estarà homologat amb un títol oficial per la UOC


Mar Sabé

Germà Gordó, conseller de Justícia.
El Govern ha acordat avui signar un conveni de col·laboració amb el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i la Conselleria de Justícia per establir un programa de dret civil català en el marc de l’activitat formativa de juristes. 60 jutges i magistrats seran els que es podran beneficiar d’aquest programa.

El conveni, que se signarà properament, estableix que el curs comptarà de 120 hores lectives, i es realitzarà amb la col·laboració del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, i la Fundació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que serà qui atorgarà un certificat oficial final als participants.

Des del 1992, el govern de la Generalitat col·labora amb el CGPJ per potenciar la formació dels juristes que treballen destinats als òrgans judicials de Catalunya. 



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/el_govern_recolza_la_formacio_de_jutges_en_dret_civil_catala_95676.php

2 comentaris :

Magí Ribas Alegret ha dit...

Quan aviat Catalunya sigui independent, els jutges anomenats per l'Estat invasor hauran de tornar don venen, per tant, no veig l' interès en formar-los en Dret Civil Català. A menys que el Conseller Gordó vulgui continuar tenint jutges del Regne d'Espanya administrant justícia a casa nostre, com ha succeït en els darrers 300 anys de trista història.

Clar i català, més li valdria preocupar-se per formar als juristes catalans cridats a servir a Catalunya, assumint la greu responsabilitat de administrar Justícia de veritat, i deixar enrere el malson de la justícia corrupta de l’ocupant.

Rosa Mary ha dit...

Magí Penso exactament el mateix que tú , haurien de formar juristes per el servei del nostre pais. //*//