divendres, 30 d’agost del 2013

El CCN demana al Govern que posi data a la consulta

L'entitat creu que "consolidarà la confiança de les empreses i els inversors estrangers"


Carner, president del CCN


El Cercle Català de Negocis fa costat a l’ANC que ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que l’11 de setembre o l’endemà de la Diada posi data a la consulta. En un comunicat, remarca que "pels empresaris sobiranistes, desvetllar aquesta incògnita consolidarà la confiança de les empreses catalanes i també de les estrangeres que es plantegen invertir a Catalunya". 

Segons explica Joan Canadell, secretari general del CCN, “és fonamental dissenyar un escenari d’estabilitat econòmica i per això convé enviar un missatge clar als empresaris i al món: el procés és imparable. Catalunya vol tenir un Estat propi per desplegar el seu potencial econòmic i per convertir-se en l’autèntic motor del sud d’Europa”.

Per la seva part, el president de l’associació d’empresaris, Ramon Carner, afirma que “després que un milió i mig de catalans sortís al carrer l’11 de setembre de 2012, després d’omplir el Camp Nou d’estelades, després d’aconseguir que la Via Catalana sigui un èxit, hem de fer un pas més". 

"El poble català està il·lusionat, creu en un futur millor, i res serà comparable a la il·lusió col·lectiva que es desfermarà quan el poble català tingui la data i la pregunta de la consulta. El poble vol parlar, entén que certes coses demanen temps, però no se’l pot fer esperar indefinidament”, conclou.

Finalment, el CCN demana que "els ciutadans es mobilitzin i es desplacin fins a les Terres de l’Ebre per completar la cadena" i anuncia que bona part del comitè executiu del CCN "es desplaçarà a diversos trams del recorregut tarragoní per ajudar a completar-lo i han fet extensiva la crida al conjunt dels seus socis i simpatitzants".
 


http://economia.e-noticies.cat/el-ccn-demana-al-govern-que-posi-data-a-la-consulta-78494.html