diumenge, 4 d’agost del 2013

De Diego: "Els maleïts separatistes aposten per la violència"

Dret a decidir

Continuen els atacs, ara per part del president de la Plataforma de les Classes Mitjanes qui va titllar els nacionalistes "d’assassins"

Nerea Rodríguez
Algunes de les piulades d'Enrique de Diego sobre els "separatistes"
El president de la Plataforma de les Classes Mitjanes, Enrique de Diego, va carregar ahir durament contra els partidaris que Catalunya esdevingui un Estat independent. De Diego va començar assenyalant que “els maleïts separatistes ja han marcat data per a la seva declaració de guerra: primera setmana de setembre de 2014”, i va afegir: “Aposten per la violència”.

El també periodista i escriptor va fer nombrosos piulades d’aquest estil al seu Twitter, on va assegurar que “no existeix res semblant al dret d'autodeterminació: això és la guerra i la porta oberta al genocidi”. En una altra piulada va continuar: “Maleïts separatistes, no m'enganyeu: voleu l'exili dels espanyols del seu propi territori, sotmetent-los al terror i a la violència”.

Però l’autor de ‘La Monarquia inútil’ no va parar aquí i va afirmar que els “maleïts separatistes” porten quaranta anys “assassinant a patriotes espanyols i us presenteu com a pacifistes”. “A més d'assassins, falsos”, va sentenciar.

De Diego també va advertir que “mai deixarem sols als espanyols a Catalunya. Mai cedirem ni un mil·límetre de territori nacional”. I va insistir preguntant: “Maleïts separatistes: Per què heu cremat la bandera d'Espanya a Mataró? Per què sou molt tolerants i no odieu a Espanya?”

En darrer lloc, el president de la Plataforma de les Classes Mitjanes va carregar molt fortament contra la comunicadora Pilar Rahola, titllant-la de “bufó del separatisme” i de “cridanera illetrada sense arguments”. “Patètica”, va concloure.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/de_diego_els_maleits_separatistes_aposten_per_la_violencia_95402.php