dilluns, 22 de juliol del 2013

Ressò internacional dels insults contra els catalans

dret a decidir

El setmanari Focus denuncia "tuits racistes" del diplomàtic de Marca España


Lluís Bou

El setmanari alemany Focus, en la seva versió on line
Els insults que va llançar el diplomàtic Juan Carlos Gafo, fins ara director adjunt de Marca Espanya, contra els catalans han arribat als mitjans internacionals. El setmanari Focus, el tercer d'Alemanya, es mostra especialment contundent i arriba a definir els tuits que va fer Gafo com a "racistes".

El setmanari de Múnic, en la seva versió on line, explica que el ministre espanyol d'Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, s'ha vist obligat a cessar el diplomàtic a causa de la seva actitud. I no s'està d'ironitzar al subtítol que Gafo, de 50 anys d'edat, va insultar els catalans mentre treballava en un organisme que "intenta promoure la reputació d'Espanya".

Focus explica que el director adjunt de Marca Espanya es va molestar perquè el públic que va assistir a la inauguració dels Mundials de Natació va xiular l'himne espanyol, i que va escriure al seu perfil de twitter "catalans de merda". "No us mereixeu res". Arran d'això recorda que el ministre el va cessar. "L'organisme té com a objectiu impulsar la reputació d'Espanya a l'estranger", afegeix també en el text.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/resso_internacional_dels_insults_contra_els_catalans_95246.php

2 comentaris :

Unknown ha dit...

Ese no es el himno espanyol ,el imno español es otro y se tocaba en la republica,HIMNO DE RIEGO y la bandera franquista tampoco es la bandera de españa es roja ,amarilla i morada.

Unknown ha dit...

i catalunya es una nacio y valencia un pais .