dilluns, 8 de juliol del 2013

Pluja d'estelades al Tour de França (6/6/2013) - 8a etapa.

Data de publicació: 07/07/2013









El Tour de França s'ha omplert d'estelades durant la part final de la vuitena etapa tal i com s'ha pogut veure per la retransmissió que ha ofert TVE, que no ha fet cap mena de comentari al respecte.

Durant pujada a l'estacio francesa d'Ax les Termes, als Pirineus, s'han pogut veure nombroses banderes independentistes. Aquest fet ha provocat comentaris a Twitter com "quin goig tantes estelades i senyeres al Tour!", "eesultat final de l'etapa d'avui del Tour de France: Estelades 1.000 - 100 Banderes espanyoles" o "quin goig veure una etapa del Tour passa els Pirineus amb tantes estelades", entre d'altres.

La televisió pública estatal no ha fet cap comentari i això també ha provocat comentaris a la xarxa social: "La ràbia que els deu fer als de TVE no poder treure totes les estelades que s'han vist al recorregut del tour" o "La1 de TVE menjant-se les estelades de la etapa d'avui del Tour a Ax les Thermes".

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'Osona, el Ripollès i el Lluçanès havien organitzat autocars per assitir a aquesta etapa i divulgar-hi tot el procés sobiranista. A banda de l'exhibició d'estelades, han repartit fulls informatius en anglès i francès entre el públic a peu de carretera i també es penjaran pancartes en totes dues llengües.

Vídeo: Tele Deporte
Text: http://esports.e-noticies.cat/el-tour... 


http://www.youtube.com/watch?v=kTnZ4ValhGo