dilluns, 29 de juliol del 2013

Osona ja té 130 autocars plens per cobrir la Via Catalana

El contingent omplirà trams amb escassa població a les comarques gironines


La Via Catalana del proper 11 de Setembre tornarà a ser una potent demostració de la força del moviment independentista a Osona. Segons les dades facilitades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), en aquests moments ja es compta amb 130 autocars complets per anar a cobrir els trams assignats a la comarca osonenca de la cadena humana que per la Diada Nacional unirà els límits del Principat, des de l'Alt Empordà fins al Montsià.

Les assemblees de Balenyà, Centelles i Vic han reservat trams a El Pertús. Vall del Ges anirà al nord de Bàscara i Manlleu al sud. Calldetenes, Folgueroles, Gurb, Malla, Taradell i Tona aniran a l’entorn de Figueres. Roda de Ter, Santa Eulàlia de Riuprimer i Santa Eugènia de Berga aniran entre Riudellots i els entorns del final de la C-25. Sant Martí de Centelles i Aiguafreda aniran a Darnius i Capmany.

Amb aquest repartiment, i encara amb més trams per confirmar, Osona omplirà diversos trams dels que es consideren de difícil cobertura. Els autocars sortiran des de cada població amb uns horaris que s’establiran en funció del lloc de destí.

Les inscripcions es poden fer a través de les assemblees locals i territorials als diversos punts d’inscripció que s’han habilitat Es poden consultar a: http://assemblea.cat/osona/.

Pel que fa al ritme d’autocars destaquen els 10 que ja ha omplert Taradell o els 20 de Vic. A més del transport en autocar es preveu que gran part dels participants faran el desplaçament en cotxes particulars ja que el volum de desplaçaments previst no es podrà cobrir arreu amb autocars. En aquests casos es recomana també fer les inscripcions a través de les assemblees locals i territorials per tal que els poblacions vagin agrupades als diversos punts. 




3 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Cada diai son mes !! ho aconseguirem !

Jaume Domènech ha dit...

Segur que ho aconseguim!!!!!!! VISCA CATALUNYA!!!!!!!!

Rosa Mary ha dit...

Jaume segur que si !