dijous, 4 de juliol del 2013

Nadal sobre la torre de Llanos de Luna: “És la demostració de que no sap on viu"

El periodista s'indigna davant la intenció de la delegada del Govern espanyol de restaurar-se una mansió de més de 400 metres quadrats a Pedralbes


Mar Sabé
El periodista Rafel Nadal al programa 'Migdia', avui
 
El periodista i escriptor Rafel Nadal ha dit avui a la tertúlia del programa ‘Migdia’, de 8TV, que la Delegada del Govern, María de los Llanos de Luna, “no sap on viu”. Nadal ha fet aquestes declaracions en relació al trasllat de Llanos de Luna a una torre de Pedralbes de més de 400 metres quadrats. Segons Nadal, “això no és més que una demostració de que no saben què passa al carrer”.

Nadal, ha apujat el to per afirmar: “O molt pitjor, que ja han decidit que els importa un 'pito'!”. L'escriptor ha afirmat que si fos aquest el cas és “una gran falta de respecte” l’actitud de la delegada, que “ens té acostumats a altres excentricitats”, com quan va homanetjar a excombatents de la ‘División Azul’.

El periodista Pipo Serrano, col·laborador habitual del programa, ha continuat opinant que “viuen en una bombolla”, i que “hi ha coses que són ètiques, però que també han de ser estètiques”. Un acte com aquest, ha conclòs, “no és ni una cosa ni l’altra”.