dimarts, 9 de juliol del 2013

Mas pica el crostó a l’ambaixador espanyol al Brasil

El president recorda al diplomàtic que Catalunya és "un país d’Europa, una nació que ve de molts segles enrere"


Mar Sabé

El governador brasiler Raimundo Colombo va rebre ahir al president Artur Mas
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va contestar ahir l’ambaixador espanyol al Brasil dient-li que “Catalunya no només és una regió d’Espanya, sinó que és un país d’Europa, una nació que ve de molts segles enrere”. Va ser la rèplica a la presentació que abans n’havia fet l’ambaixador espanyol a la zona, Manuel de la Cámara, en un acte amb empresaris a l'Estat de Santa Caterina, qui el va definir com a president “d’una regió d’Espanya amb un enorme dinamisme”.

El president es troba al Brasil en un viatge oficial per estrènyer els lligams empresarials entre el motor sud-americà i Catalunya. La jornada d’ahir va seguir la tònica de contactes econòmics i la firma d’acords.

El president, en un clar to polític, va fer un retret tàcit el govern espanyol i a tots aquells que estan en contra del procés sobiranista afirmant que “s’enorgulleix que hi hagi persones amb les idees clares, desacomplexada, que tenen el coratge d’expressar les seves opinions en públic”, fent referència als empresaris catalans que no tenen por al procés secessionista. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/mas_pica_el_crosto_a_l_ambaixador_espanyol_al_brasil_95069.php