dimarts, 23 de juliol del 2013

La Via Catalana s'extén arreu del món

Més de vint rèpliques en forma de cadena humana es realitzaran durant l'estu de la mà de les Assemblees Exteriors de l’ANC.


La Via Catalana cap a la Independència s'internacionalista i trasllada el seu projecte fora de Catalunya. D'aquesta manera durant els proper mesos d'estiu desenes de cadenes humanes que es duran a terme arreu del món en marc de la Via Catalana Internaconal. L’objectiu principal d'aquesta iniciativa, que està organitzada per les Assemblees Exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), consisteix en internacionalitzar la gran mobilització que es realitzarà el proper Onze de Setembre a Catalunya i així donar a conèixer l’anhel de llibertat del poble català; permetent, al mateix temps, que hi puguin participar totes aquelles persones que la propera Diada no podran ser a Catalunya.


Mapa Via Catalana Internacional
L'ACN amplia el seu projecte de la via catalana i l'extén arreu del món a partir de la Via Catalana Internacional.Aquest projecte agruparà més d'una vintena de cadenes humanes arreu del món per tal d'internacionalitzar la gran mobiltzació que es realitzarà a Catalunya, donar a conèixer el conflicte, i la nostra en cessitat d'esdevenir un estatlliure.
Així doncs, les cadenes humanes que es realitzaran a altres indrets del món es poden consultar a la pàgina web de les Assemblees Exyeriors de l'ANC http://catalanassembly.org/, i en la mateixa web, la gent interessada es pot inscriure a la cadena del lloc on vulgui participar-hi i així en rebrà més informació.
 
 
Cataonia next state in Europe
Fins al moment, s'han confirmat 22 cadenes humanes, per`pes creu que aquest nombre anirà en augment ja que es realitzaran més cadenes en altres indrets. Així doncs, sabem que la Via Catalana passarà per llocs i països com Estats Units, Austràlia, Argentina, Mèxic, Perú, Xile, Alemanya, Anglaterra, Escòcia, Irlanda, França, Itàlia, Bèlgica i Suïssa.
 
La llista de cadenes internaconals, fins ara, confirmades:
Brisbane (Austràlia) ; Brussel·les (Bèlgica), 1 de setembre, Atomium ; Buenos Aires (Argentina) ; Dublin (Irlanda), 1 de setembre, General Post Office (GPO) O'connell Street ; Edinburgh (Escòcia) ; Hamburg (Alemanya), 25 d'agost a les 16h, Stadtpark (Grosse Festwiese) ; Lausanne (Suïssa) ; Lima (Perú), 1 de setembre, Pl.San Martín ; Londres (Anglaterra) ; Los Angeles (EUA), 25 d'agost, Grifith Park ; Luxemburg Ciutat (Luxemburg), 7 de setembre, Hêlle Fra ; Manchester (Anglaterra), 31 d'agost, Catalan Square ; Melbourne (Austràlia) ; Mèxic DF (Mèxic), 31 d'agost, Angel de la Independencia ; Miami (EUA), 31 d'agost, Ocean Drive ; New York City (EUA), 31 d'agost ; París (França), 2 de setembre, Champs de Mars - Tour Eiffel ; Roma (Itàlia), 3 d'agost, Plaça de Sant Pere del Vaticà ; Santiago de Chile (Xile), 31 d'agost, Cerro San Cristobal ; Sydney (Australia), 1 de setembre, Opera House ; Tolosa de Llenguadoc (França), 7 de setembre ; Zurich (Suïssa)