dilluns, 1 de juliol del 2013

La caverna mediàtica carrega en bloc contra el Concert

Dret a decidir 

 

‘El Mundo’ parla de “deliri independentista” i ‘La Razón’ destaca: “Desconcert independentista al Camp Nou. Ni Mas ni Duran assisteixen”

Nerea Rodríguez
Portada del diari 'El Mundo'
La caverna mediàtica espanyola ha carregat avui en bloc contra el Concert per la Llibertat celebrat ahir al Camp Nou, i on van assistir unes 90.000 persones. ‘El Mundo’ porta la notícia a portada, amb el titular “Deliri independentista”, i on s’explica que “unes 90.000 persones, entre la nostàlgia i la exaltació reclamen al Camp Nou una Catalunya ‘lliure’ i demanen a Mas que ‘compleixi amb les expectatives generades’”, i segueix amb dues pàgines senceres a la secció ‘Catalunya – Desafiament nacionalista’.

Per la seva banda, ‘La Razón’, també en portada, ressalta: “Desconcert independentista al Camp Nou”, i es centra en el fet que “ni Mas ni Duran assisteixen a l’acte per reclamar una consulta sobiranista al 2014”. En el reportatge interior el titular insisteix carregant contra el Concert: “Independentisme demodé al Camp Nou”.

D’altra banda, l’’ABC’ no dedica cap pàgina a parlar del Concert en si mateix, sinó que l’única notícia que li dediquen porta com a titular: “PP i C’s exigeixen saber el cost d’un concert independentista”. A més, assenyala que “el Camp Nou s’omple en un acte amb mitja dotzena de consellers retransmès per TV3”.

En darrer lloc, ‘La Gaceta’ publica una crònica on titlla “d’aquelarre independentista” el Concert.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/06/la_caverna_mediatica_carrega_en_bloc_contra_el_concert_94913.php