dilluns, 29 de juliol del 2013

Junqueras: "Si depengués de mi, la consulta ja l'hauriem fet"

"Ens convé tenir n grau d'empatia màxim amb el President. Suposem que ERC no ajudés el Govern. Què passaria? Que el Govern cauria. Hi hauria eleccions anticipades. En què resoldríem els mals que afecten el nostre país?".

Dilluns, 29 de juliol del 2013 | 14:34


El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha dit a una entrevista que a Esquerra li convé "el màxim grau d'empatia" amb Artur Mas perquè "hem d'ajudar el Govern, perquè si no l'ajudem nosaltres, qui l'ajudarà?".

"Suposem que ERC no ajudés el Govern. Què passaria? Que el Govern cauria. Hi hauria eleccions anticipades. En què resoldríem els mals que afecten el nostre país?" ha argumentat. A l'entrevista a l'Ara, Junqueras hi ha dit que ERC no entra al govern perquè vol una data per a la consulta "i una pregunta clara perquè la resposta sigui explícita".

Junqueras també ha justificat la funcionalitat de la carta de Mas a Rajoy: "Servirà per carregar-nos de raons i arguments per posar data a la democràcia, per posar el futur en mans dels ciutadans. Votem i que prevalgui la voluntat de la majoria davant una pregunta clara i diàfana".

Sobre el referèndum català, l'entrevistat ha dit que millor celebrar-lo abans de la consulta d'Escòcia perquè "com més aviat se celebri, millor": "Si depengués de mi, ja ho hauria fet. Avui mateix, estem convençuts que guanyaria el sí".  




http://www.tribuna.cat/recull-de-premsa//junqueras-si-depengues-de-mi-la-consulta-ja-lhauriem-fet-29-07-2013.html