dilluns, 1 de juliol del 2013

Duran no plega de secretari general de CiU

La permanent d'Unió talla la decisió que hauria obert el meló successori, i fa un gest d'unitat

Lluís Bou

La permanent Botifler d'Unió, avui en roda de premsa
Josep Antoni Duran i Lladre no plegarà de secretari general de CiU. D'aquesta manera ho ha acordat aquest dilluns la permanent d'Unió, després que diversos dirigents democristians van plantejar aquesta possibilitat argumentant les tensions amb CDC. La decisió hauria obert el debat sobre la successió de Duran en el colideratge de la federació nacionalista, pel qual alguns situaven Ramon Espadaler, Joana Ortega o Antoni Castellà.

El president del consell nacional democristià, el mateix Espadaler, ha anunciat la decisió de la permanent d'Unió, a la qual precisament no ha assistit Duran. "L'abandonament de la secretaria general obriria un procés d'inestabilitat", ha reconegut Espadaler. "Entre Unió i CDC hi ha un projecte compartit i hi ha lleialtat entre Mas i Duran", ha afegit.
Duran, per assumptes personals, no ha pogut ser a la trobada, però hi ha participat en algun moment per via telefònica. A la roda de premsa, Espadaler ha comparegut acompanyat pels membres de la permanent, en un gest d'unitat.

 #DuranFotElCamp #DuranDimissió

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/duran_no_plega_de_secretari_general_de_ciu_94938.php