divendres, 19 de juliol del 2013

Comitè d’empresa de TV3, de veritat voleu fer vaga #11s2013 ?

Amb la que està caient, de la manera que el país pateix la crisi, l’espoli que patim i vosaltres amenaceu amb una vaga pel 10 i 11 de setembre, quan segurament estem davant d’alguns dels dies de més importància pel procés cap a l’estat propi,  vosaltres teniu la brillant pensada d’anunciar una vaga per les retallades previstes a TV3.

Per què no fer una vaga a la japonesa, 48 hores d’informació sobre el dret a decidir i els actes de l’11 de setembre? 48 hores d’especials sobre la cadena humana de punta a punta del país, de compromís amb l’exercici del dret a decidir, ah no! això és polititzar TV3.

Sincerament, si realment us estimeu TV3, us estimeu el país, cal que us disculpeu i en lloc de boicotejar els actes de la propera diada, feu en tot cas una vaga a la japonesa, tant sols pensar que el Grup Godó ha posat el cava a refrescar i C’s i PP han comprat el caviar per celebrar-ho provoca mal de ventre intens.

Per dignitat amb la gent, per tots aquells que volen i treballant per aconseguir un país lliure, no us podeu vendre per un plat de llenties, retireu el xantatge de la vostra vaga i lluiteu pels vostres drets com a persones que estimeu aquest país. Per què no 48 hores a favor del dret a decidir, pedagogia informativa per un estat propi i per defensar TV3.
 
P.D : Algú s'imagina TVE fent vaga un 12 d'octubre, o la CNN un 4 de juliol-# TV3. Bon cop Tàctic a els Treballadors de # TV3 convocant vaga l'11-S, que CiU mostre que prioritza: el país o la cartera (godó)

http://directe.cat/309202