dilluns, 17 de juny del 2013

Última desbarrada ultra espanyolista: Pujol va ser educat en els principis del nazisme

Els ultres espanyolistes han trobat una nova manera de titllar de nazisme el catalanisme polític i a l’expresident Pujol, obsessionats en combatre el dret a decidir tot val encara que sigui ridícul

La teoria és del filòsof  Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana i talibà contra la llengua i la cultura catalana, que sustenta en la segona part del seu llibre, La raza catalana, que la base del nacionalisme català -el seu nucli doctrinal-, és profundament racista, i cerca les causes, entre altres que va desgranar en la primera part del llibre, a l’escolarització del president Pujol a l’escola alemanya. Caja basa l’argument amb que Jordi Pujol va estudiar al Col·legi Alemany de Barcelona en els temps del Tercer Reich impregnant-se de la ideologia nacionalsocialista d'Adolf Hitler.
Referent del PP i Ciutadans en la croada contra la immersió linguística

La desbarrada serà presentada aquets dimarts a Barcelona pel tertulià de mitjans públics i privats, Joan Carles Girauta i s’espera la presència de destacats membres de Ciutadans i també del PP que el tenen de referent en la seva croada contra la immersió lingüística. Cal recordar que Caja és impulsor dels processos judicials contra la immersió, que veu “incompatible amb la democràcia i discriminatòria", i que considera que "l'escola en català no és una escola, és un correccional lingüístic". Francisco Caja es professor titular d’Estètica a la  Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i ha estat vinculat al PP i més tard a Ciutadans.