divendres, 7 de juny del 2013

TV3 : Polònia - 06/06/2013

V3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, la crisi arriba a Convergència i Unió. Artur Mas (Bruno Oro) veu com al partit no li surten els comptes i es veu obligat a reduir el nombre de treballadors del partit. Qui acabarà al carrer?

Els presidents Artur Mas (Bruno Oro) i Mariano Rajoy discuteixen sobre si la mida dels estats és important o no. Tots dos tenen opinions ben diferents. A més, Mariano Rajoy (Queco Novell) celebra a la seva manera que l'atur ha experimentat un lleuger descens. Mentrestant, al bar del Parlament de Catalunya, Joan Herrera (Xavi Serrano), David Fernàndez (Cesc Casanovas) i Marta Rovira (Mireia Portas) intenten posar-se d'acord. Tot i que ho intenten, no sembla que les esquerres catalanes s'entenguin.

Oriol Pujol (Queco Novell) aprofita que té molt temps lliure i mira molt la tele per fer-se crític televisiu. Una decisió que no li fa gaire gràcia a Ferran Monegal (Jordi Rios).

I es presenta un nou joc que recull l'esperit del país: "El català emprenyat". Guanya qui es queixa més, però sense moure's de la cadira!






http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4603691