dimarts, 11 de juny del 2013

Pérez Royo també defensa el dret a decidir dels catalans

El catedràtic de la Universitat de Sevilla participarà divendres en una taula rodona amb Joan Ridao, Laia Bonet i Dolors Feliu, organitzada per Sobirania i Justícia


Lluís Bou
El catedràtic Javier Pérez Royo
 
El catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, Javier Pérez Royo, participarà divendres a Barcelona en una taula rodona sobre el dret a decidir, amb l'exsecretari general d'ERC i membre del Consell Consultiu, Joan Ridao; la dirigent del PSC Laia Bonet i la jurista Dolors Feliu, autora de 'Manual per a la independència'.

El col·loqui tindrà lloc a l'auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Valldonzella, 23) a les 19 hores, organitzat per Sobirania i Justícia, amb la col·laboració de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). El Singular emetrà el debat en directe en 'streaming'.

Els promotors volen reflexionar sobre els fonaments democràtics del dret a decidir, i sobre quines vies hi ha per posar-lo en pràctica amb una consulta a Catalunya. Els quatre participants en el debat, que moderarà Josep Puigbó, defensen el dret a decidir de Catalunya, tot i que tenen opinions diverses sobre el que votarien en el referèndum.
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/06/perez_royo_tambe_defensa_el_dret_a_decidir_dels_catalans_94588.php