divendres, 21 de juny del 2013

Mas-Colell avisa: “Mai tornarem cap competència”

Dret a Decidir

 La vicepresidenta Joana Ortega assegura que el Govern no aplicarà la reforma de les administracions


Albert Ribas


Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia.
El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha assegurat que la reforma de l’administració que ha aprovat el Consell de Ministres espanyol no és altra cosa que un “nou intent de recentralització” que té per objectiu “engreixar” les competències de l’Estat i “aprimar” les de les autonomies. Per aquest motiu ha deixat clar que Catalunya “mai tornarà cap competència”.

Les paraules del conseller han arribat durant l’acte de lliurament de diplomes organitzat per la delegació a Catalunya de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers. Unes paraules que van en la mateixa línia que les que ha pronunciat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en una visita a Vilobí del Penedès. Ortega ha assegurat que el Govern “no se sent en absolut cridat” a aplicar les reformes ja que Catalunya ja està fent les seves.

Segons la vicepresidenta “qui realment té una gran feina per fer una reducció de la seva administració és el govern de l’Estat” i ha recordat que l’Estatut protegeix Catalunya per aplicar les reformes que es decideixin des d’aquí.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/06/mas-colell_avisa_mai_tornarem_cap_competencia_94796.php