divendres, 28 de juny del 2013

La fiscalia ataca CiU i passa per alt la conversa de la Camarga en un gest insòlit

La federació diu que podria haver estat víctima d'una 'guerra bruta institucionalitzada' arran de la conversa publicada a la xarxa

La fiscalia de Barcelona ha defensat 'la legalitat i imparcialitat' amb què treballa, en resposta al comunicat d'ahir de CiU, on la federació deia que era víctima d'una 'guerra bruta institucionalitzada'. CiU es feia ressò dels fragments de la conversa al restaurant la Camarga entre Alícia Sánchez-Camacho i l'ex-parella de Jordi Pujol Ferrussola, Victòria Álvarez, publicats a la xarxa i deia: 'Camacho admet tenir interès a perjudicar CiU i assegura que compta amb un fiscal de confiança'.

Avui, en un comunicat signat pel fiscal en cap –un gest insòlit de la fiscalia–, aquesta passa per alt el contingut publicat de la conversa i critica CiU per haver 'qüestionat' la seva imparcialitat. Li retreu que 'li atribueixi de manera interessada i amb prou feines encoberta, actuacions contràries al principi de legalitat i desviades de la seva funció constitucional', i diu que treballa d'acord amb els principis de 'legalitat i imparcialitat' les funcions que li són 'constitucionalment atribuïdes' en tots els procediments.