dimecres, 26 de juny del 2013

La Camarga, estratègies de Sánchez-Camacho contra el dret a decidir

Sánchez-Camacho acusa Artur Mas d'enganyar els ciutadans amb un "simulacre de la democràcia" i acusa ERC d'empènyer Mas a demanar l'autorització de la consulta


La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que Artur Mas "sap que no pot enganyar els ciutadans amb un simulacre de la democràcia". Ha afegit que "els simulacres no es fan a les portes del Parlament" i ha acusat ERC d'empènyer Mas a demanar l'autorització d'una consulta que "és il·legal". Sánchez-Camacho ho ha dit hores després de constituir-se el Pacte Nacional pel Dret a Decidir al Parlament.  
BocaXoxo Sanchez Camacho
Un dinar que va servir per fer joc brut al dret a decidir

Amb les respostes del PP al dret a decidir tot sembla que entre copa i copa van trobar la manera de seguir fent joc brut contra el dret a decidir. Cap argument en contra i sí molts crits contra la democràcia del dret a decidir. Sánchez-Camacho va anar al dinar per poder tenir informació sobre les misèries de la vida, però va ser caçada.

Mas desmenteix a Jordi Barbeta i La Vanguardia

Després de la reunió, el Govern ha anunciat que Mas traslladarà per carta a Rajoy el "ressò" de la trobada i donarà així per feta la petició formal per celebrar una consulta.