diumenge, 23 de juny del 2013

Hahahahahahahahaha ai que em pixo! Navarro: "Rubalcaba i jo aconseguirem evitar la ruptura amb Espanya"

l primer secretari del PSC s'acosta al discurs de Ciutadans: "CiU i ERC s'han instal·lat en el pensament únic"

Lluís Bou

El llumeneres del PSC
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha manifestat en una entrevista al Periódico, que està convençut que ell i el secretari general del PSOE aconseguiran evitar la independència de Catalunya. Al seu entendre, la via seria a través d'una proposta federal.

"Ja hem aconseguit un gran avanç, com és que el PSOE accepti que és necessària una reforma de la Constitució. Estic notant molta comprensió respecte a la necessitat d'avançar cap a una Espanya federal", assenyala. I quan li pregunten pel fet que el president Pasqual Maragall ja ho va intentar amb l'Estatut i si ara seria diferent, creu que serà així. "Si ho fem bé, sí. Estic convençut que Alfredo Pérez Rubalcaba i jo aconseguirem que Catalunya i Espanya no trenquin, i el pont serà el model federal que junts estem construint", afegeix.

Navarro fa durant l'entrevista un visible acostament al discurs de Ciutadans contra el sobiranisme, i assegura que CiU i ERC s'han instal·lat en "el pensament únic". En contra de l'opinió del sector catalanista del PSC, insisteix que els socialistes no participaran en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir que es constitueix dimecres, i acusa algunes entitats d'anar-hi per por al què diran.



"N'he parlat amb algunes i he comprovat que les seves opinions sobre el procés cap a la independència són molt crítiques. Però no s'expressen en públic per no resultar assenyalats. Hi ha pressió perquè qui discrepa del pensament únic que han instal·lat CiU i ERC és titllat d'antipatriota o se l'acusa de boicotejar el procés de transició nacional", indica seguint l'estel·la d'Albert Rivera.