dimecres, 5 de juny del 2013

El tripartit va pagar 72 milions als bancs "en comissions pels bons patriòtics"

La CUP assegura que "per no fer res, per treballar durant quinze dies en oficines que ja existien"


Fernández, durant la seva intervenció


El diputat de la CUP, David Fernández, ha criticat que el tripartit va pagar als bancs 72 milions d'euros "només en comissions", mentre la Generalitat venia bons patriòtics. Fernández, durant la presentació de l'informe de la Sindicatura de Comptes sobre els comptes del tripartit l'any 2010, ha lamentat que el PSC demana ara unes coses "que no ha fet en vuit anys". 

Així, s'ha adreçat al PSC, un dels integrants del tripartit, per a dir que "el grup socialista ara diu moltes coses i moltes de les coses que diu les podria haver fet durant vuit anys, com ara una banca pública". 

"Perquè quan col·locaven bons patriòtics van pagar només per comissions, casualment del 3% en el país del 3%, 72 milions d'euros als bancs per no fer res, per treballar durant quinze dies en oficines que ja existien", ha argumentat.

Fernández ha dit també que "i això passava en nom d'un govern d'esquerres, hi podríem dir moltes coses". El diputat ha reclamat que es faci una "auditoria del deute públic" i que la faci "la Sindicatura de Comptes", en comptes de pagar a una empresa externa.


http://tinyurl.com/lk8chb7