divendres, 21 de juny del 2013

CDC dolguda amb Duran

Si ja hi havia malestar dins les bases i quadres de CDC per les deslleialtats reiterades de Duran vers Mas, que ara Duran es faci la víctima els dol profundament 

El malestar de les bases i quadres de CDC vers Duran va quedar reflectit en les paraules del seu vicesecretari de coordinació institucional, Lluís Corominas, que va dir en el Consell Nacional de la formació que "S'ha de poder dir al secretari general de CiU (Duran) que a vegades s'equivoca. El que no podem fer és, en aquest moment tan dur, tenir dubtes des de dins de la federació". Pelegrí l’endemà reclamava que es deixés de amenaçar i qüestionar Duran, i aquest aprofitava l’avinentesa per fer-se la víctima i jugar a la “puta i la Ramoneta” amb el càrrec de secretari general de CiU, fet que ha dolgut profundament CDC. A tot això, s’hi suma que l’enquesta del CEO confirma el paper estel·lar de Duran en la davallada de CiU, amb la qual cosa la irritació va en augment. 
 
Duran: "Espero que la crida del president Mas perquè la gent de CDC deixi de criticar-me sigui suficient"

Duran i Lleida obre la porta a parlar de la seva continuïtat a la secretaria general de CiU, en la carta web dirigida als militants, Duran i Lleida assegura que d'aquesta qüestió ja se'n parlarà "on ho haguem de fer". D'altra banda, el líder d'Unió es mostra "disgustat" i qualifica de "molt i molt injustes" les crítiques que va rebre per part de dirigents de CDC durant el Consell Nacional de la formació del cap de setmana passat. "Espero que la crida del president Mas perquè la gent de CDC deixi de criticar-me sigui suficient", ha afegit.