divendres, 7 de juny del 2013

Catalunya nou estat d’Europa, ho tenim a tocar

Mas i Junqueras han de liderar aquest procés, ho vol la ciutadania i cada cop són més els partidaris del dret a decidir i l’estat propi.


L’enquesta d’El Periódico ho deixa molt clar, una majoria a Catalunya vol exercir el dret a decidir i vol l’estat propi i desitja que el líder no faci cap pas enrere, més aviat vol el contrari, cal que prengui decisions ràpides i contundents per fer possible el dret a decidir, amb o sense permís d’Espanya. No podem perdre més el temps, tenim pressa, molta pressa, perquè aquesta és l’única manera de superar l’actual crisi i tenir un futur per endavant, cal accelerar el procés i l’enquesta n’és una prova evident, som majoria i tant sols ens toca demostrar-ho. 
 ERC, CiU, ICV i la CUP amb 93 diputats i més de 2/3 terços del Parlament. Ni PP, ni PSC ni Espanya poden aturar la democràcia



PSC i PP encara no han tocat fons i Cs ho aprofita   
    

El desconcert de les actuals direccions de populars i socialistes els aboca a un pou sense fons on Ciutadans ho aprofita i va pel camí de superar  totes dues forces, aprofitant la seva virginitat política, un discurs demagog i el suport dels mitjans de la caverna mediàtica s’encamina a assumir el lideratge de la marginalitat política del nacionalisme espanyol més ranci.

ICV augment sempre que no faci “la puta i la ramoneta” i la CUP manté el seu resultat

Sempre que els eco socialistes parlin clar i advoquin clarament pel dret a decidir les seves expectatives electorals van en augment, agafen  vots dels socialistes i fins i tot els poder superar, la clau està en tenir clar que el procés sobiranista no te marxa enrere.

La independència i el dret a decidir són la centralitat política, i ERC està al mig d’aquesta centralitat

ERC ha passat de la seva davallada electoral de fa tres anys amb 10 diputats a una enquesta que li atorga entre 39 i 40 diputats, quatre vegades més, ser a la centralitat política de la independència ha estat clau.

Junqueras rebutja les eleccions anticipades encara que ERC en pogués sortir beneficiada

Oriol Junqueras ha rebutjat l'opció que es convoquin eleccions anticipades al Parlament, fins i tot en el cas que puguin beneficiar Esquerra Republicana.

El president d'ERC creu que CiU ha de continuar per culminar el procés sobiranista. "ERC no vol guanyar les eleccions i no tenir amb qui culminar el procés", ha afirmat en el lliurament dels Premis Josep Irla. "El nostre objectiu no és que hi hagi eleccions anticipades, sinó que no n'hi hagi. 
Estem davant una oportunitat històrica, i ara és el moment que la classe política estigui a l’alçada del moment, no valen excuses, la voluntat majoritària dels catalans cap el dret a decidir i  l’estat propi van en augment, la gent ha perdut la por i vol exercir la democràcia.


2 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Respecte el que diu Oriol Juqnqueras : "El nostre objectiu no és que hi hagi eleccions anticipades, sinó que no n'hi hagi " Està molt be pèro no trigueu 3 anys, #DUI2013

Anònim ha dit...

Donem un vot de confiança al Junqueres