dilluns, 17 de juny del 2013

Anglada respon amb insults a les provocacions a twitter "Que jo sàpiga no m’he posat mai amb la puta de la teva mare i el cabró del teu pare".

El líder ultra anomena el periodista Betran Cazorla "perroflauta i rata de claveguera".



Una imatge de la piulada. (Foto: @arkaitziza)



El líder del partit Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha tingut un gran protagonisme a la xarxa social Twitter, després dels insults que ha proferit a un dels organitzadors de la manifestació contra el feixisme i el racisme del proper 29 de juny al Vendrell, Arkaitz Iza.

Enmig d’una discussió en un diàleg obert entre Anglada i el jove, el número 1 de PxC li ha enviat una piulada amb la següent frase: "Que jo sàpiga no m’he posat mai amb la puta de la teva mare i el cabró del teu pare".

Poc abans, Anglada ja s’havia referit també al periodista Bertan Cazorla, detingut el cap de setmana pels Mossos d’Esquadra, anomenant-lo "perroflauta i rata de claveguera".

Totes dues frases han tingut ràpidament un gran ressò a través de les xarxes socials, iniciant-se una campanya contra el líder de PxC per bloquejar el seu compte de Twitter i marcar-lo com spam.

Iza forma part del Col·lectiu d’esquerres La Trinxera, proper a la CUP, un dels que organitza la manifestació contra el racisme i el feixisme programada el proper 29 de juny al Vendrell.