dissabte, 11 de maig del 2013

Un regidor del PP tracta els indignats d'"híbrids de hiena i rata"


Juan José Pérez Macián qualifica el moviment 15-M de "feixistes i malparits"

 

Juan José Pérez Macián
Juan José Pérez Macián


El regidor delegat de l'àrea de govern d'Hisenda de l'Ajuntament de Castelló (PP), Juan José Pérez Macián, ha qualificat els activistes del moviment 15-M d'"híbrids de hiena i rata", "feixistes i malparits", "cucs" i "pàries" amb "boques brutes i sectàries", en un article que ha escrit al diari digital 'Castellón Información'.

El text firmat pel cinquè tinent d'alcalde de Castelló comença amb diverses preguntes: "¿Se us ha empassat la terra? ¿Se us han menjat els cucs? ¿On sou? ¿A sota de quines pedres us amagueu ara? ¿Per què no se us veu ara el rastre? [sic]. ¿No sabeu on és el carrer de Ferraz? ¿Ni l'adreça de la Junta d'Andalusia?".

Pérez Macián recorda en l'escrit que, el juny de 2011, durant la investidura del nou govern local, hi va haver una concentració convocada pel moviment de protesta 15-M durant la qual els regidors del Partit Popular van ser increpats.
Considera aquells activistes "uns falsos, uns pàries, uns farsants, uns feixistes i uns malparits" i els amenaça: "Si se us acut tornar-vos a encarar amb mi com ho vau fer el juny del 2011, us diré un per un, que sé de qui 'ERES", en al·lusió a l'escàndol de corrupció dels expedients de regulació d'ocupació falsos en què estan presumptament imputats diversos alts càrrecs de l'Administració autonòmica andalusa. 

En opinió del regidor popular, els activistes del 15-M pertanyen als sindicats CCOO i UGT i al PSOE. "¿Per què no se us veu ara amb gossos i flautes davant de les seus socialistes? ¿No teniu res a dir als de CCOO i la UGT? ¿No? ¿No heu estat capaços d'autoorganitzar-vos en tants dies que ja han transcorregut des que la jutge Alaya va desenredar el repugnant escàndol dels 'ERES' d'Andalusia? ¿Heu perdut tots l''smartphone'? ¿Us heu quedat sense 'whatshapp'? ¿Us l'ha desactivat el PSOE? ¿O és que us semblen pocs milions d'euros els 50 robats de les arques públiques andaluses a aturats i necessitats? ¿Que un sindicalista andalús s'hagi embutxacat quatre milions i mig d'euros a costa dels aturats ja no mereix la vostra protesta aïrada i alimentada d'insults i agressions amb aquest superestil que us caracteritza quan incendieu el carrer de Génova? ¿O és que aquests xoriços de l'esquerra sí que us representen?".

El regidor insisteix en la desqualificació dels socialistes: "Quan ells governen se'ls ha de perdonar tot, fins i tot que deixin Espanya en la més miserable de les ruïnes. Fins i tot que la plomin sencereta. Mobilitzacions, cap. Aldarulls, cap. Protesta, cap".
I treu més conclusions: "per això aquell mateix dia del juny del 2011 en què es van constituir els ajuntaments a tot Espanya, les corporacions governades pel PP vam rebre la vostra pudent visita. Per això vam haver d'aguantar els vostres insults, agressions i escopinades. Per això no heu donat treva al Govern de Rajoy i heu generat contra el PP la pitjor revolta i crispació social de la nostra democràcia. ¡Quin lema més bonic el de “no, no, no ens representen” en les vostres boques brutes i sectàries!"