dijous, 23 de maig del 2013

Un presumpte fill del Rei fitxa per PxC ( Ara resultarà que tenim un rei català :D )

Anglada diu que els partits se'l rifaven i recorda que podria ser "hereu a la corona"

 

Anglada, amb Solà


Plataforma per Catalunya ha fitxat Albert Solà Jiménez, de 56 anys, que des dels anys 90 ve reclamant la seva relació filial amb el Rei d'Espanya. A mitjan anys cinquanta, l'aleshores príncep Joan Carles, va fer un viatge des de l'acadèmia militar de Saragossa, on es trobava estudiant, a Barcelona. Allà, segons Solà hauria conegut Maria Bach Ramon, filla d'una família de coneguts banquers de la ciutat, que donaria a llum l'Albert el 1956.

PxC explica que "després del part, unes infermeres de la Maternitat de Barcelona van prendre el nen a Maria Bach i el van portar a Eivissa, lloc en què va estar fins a 1961. Passada la seva estada a l'illa balear, va tornar a Barcelona i en 1964 va ser adoptat per la família Solà Jiménez, de Sant Climent de Peralta".

"En començar a investigar sobre la seva família biològica, Albert descobrir en uns documents que apareixia l'expressió 'chupete verde', una acotació que, segons alguns historiadors consultats per ell, fa referència als nadons de sang reial", afegeixen.

Albert va posar una demanda al Rei per paternitat a l'octubre de l'any passat, malgrat això, les titulars dels jutjats de Primera Instància número 19 de Madrid, María Isabel Ferrer-Sama, i número 90, Milagros Aparicio, van acordar la inadmissió a tràmit de la demanda per filiació de paternitat plantejada per Albert Solà que demanava que se li declarés fill del rei "per via consanguínia".

Van rebutjar la tramitació de la demanda de Solà, en destacar, segons recullen en el seu acte, que l'article 56 de la Constitució estableix que "la persona del rei és inviolable i no està subjecta a responsabilitat".

PxC afirma que "s'han acostat a ell molts partits però que únicament PxC compleix les seves expectatives, tal com ha definit un partit amb sentit comú, que mira per la gent de casa i que diu veritats com el puny, encara que de vegades molesten".

Per la seva banda, el president de PxC, Josep Anglada ha declarat que "si l’Albert demostra que és fill seu i jo crec en la seva paraula, seria el primogènit i per tant l'hereu a la corona segons les lleis de successió".


http://tinyurl.com/or8zo7k