dimarts, 14 de maig del 2013

Rosell: “La tensió entre Catalunya i Espanya, no em digui com, però ha d’acabar bé”

El president de la CEOE admet que el “preocupa” la situació catalana i recolza la gestió d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat

 

Albert Ribas

Joan Rosell, president de la CEOE
El president de la patronal espanyola CEOE, Joan Rosell, s’ha pronunciat aquest matí sobre les tenses relacions entre Catalunya i Espanya. Preguntat sobre la qüestió, Rosell ha admès que el procés sobiranista català “li preocupa” però ha apostat per l’entesa final: “No em digui com però ha d’acabar bé”.

Durant la seva intervenció en un esmorzar organitzat per Europa Press, Rosell ha descrit la situació de la següent manera: “És molt complicat però si tenim una mica de bona fe i intenció, si posem el balanç del que podem perdre o el que podem guanyar tornarà la calma”.

El president de la CEOE ha admès que les coses “es veuen diferent” a Barcelona i Madrid i que entre l’empresariat català hi ha diversitat d’opinions sobre la situació política. Finalment Rosell ha recolzat el paper d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat: “Fa el que pot en cada moment ja que ho té tremendament complicat”. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/05/rosell_la_tensio_entre_catalunya_i_espanya_no_em_digui_com_pero_ha_d_acabar_be_8221_94157.php