dimarts, 7 de maig del 2013

Rahola fa una repassada a la periodista de TeleMadrid

La periodista recorda a Cristina Ortega que “encara no has demanat perdó al poble de Catalunya per comparar-lo amb el nazisme”

 
 
Albert Ribas
Cristina Ortega i Pilar Rahola
 
 
L’escriptora i periodista Pilar Rahola ha fet una repassada via Twitter a la periodista de TeleMadrid, Cristina Ortega, autora de reportatge on es comparava el nacionalisme català amb el nazisme i l’estalinisme.

Ortega, responent a una pregunta d’un tercer usuari ha iniciat la discussió amb la següent afirmació: “Em fa molta pena aquesta dona... els anys, imagino...”. La resposta de Rahola ha estat dir-li que “el penós és que ser tan jove no t’impedeixi ignorar la història, banalitzar la maldat del nazisme i menysprear la democràcia”. Tot seguit la periodista madrilenya ha acusat a Rahola de ser ella qui banalitza el nazisme, enllaçant-l’hi un article seu on el que Rahola fa és acusar de la banalització a l’escriptor Arturo Pérez-Reverte.

La presentadora de TeleMadrid ha continuat la discussió presumint del respecte que professa cap a la Constitució: “Menysprear la democràcia? No es referirà vostè a fer cas omís a la Constitució Espanyola? Jo sí que la respecto”. Finalment Rahola li ha recordat a Ortega que “encara no has demanat perdó al poble de Catalunya, als seus dirigents i ciutadans per comparar-los amb el nazisme". "Aquesta ets tu”, ha conclòs la comunicadora catalana.