dijous, 2 de maig del 2013

Madrid ens declara la guerra!

Insulten les nostres institucions i el nostre esperit democràtic comparant-nos amb nazis. Qui defensa Catalunya i les seves institucions dels insults i atacs sistemàtics?


En un país normal no es toleraria de cap manera que dirigents històrics del PSOE, membres del Govern del PP, el director del diari El Mundo, una colla de comentaristes dels mitjans de la caverna mediàtica, i ara, Telemadrid s’atreveixin a comparar el nacionalisme català amb un dels règims més cruels de la història de la humanitat, el nazisme, sense cap conseqüència. La veda està oberta i les  manifestacions titllant els catalans i les seves institucions de nazis fins ara han quedat impunes. La peça de la televisió pública de la comunitat autònoma de Madrid, Telemadrid, despassa tota línia vermella i és un atac frontal en tota regla. La pregunta és: qui ens defensa? 
 
 




Els nacionalistes catalans somón “nazis”, i aquí no passa res

Els catalans tenim fama de tolerants però hi ha límits que no hem d’accedir a que siguin traspassats, la memòria humana sovint és curta per això en repassar els greuges veiem que els atacs no són puntuals com ens volen fer creure, ni són fets per quatre eixelebrats com es pretén. El cert és que l’objectiu que es persegueix és clar, i no és altre que aconseguir que una majoria d’espanyols relacionin automàticament el nacionalisme català amb el nazisme i considerin els catalans falsos i tergiversadors de la història i fer creure que el dret a decidir dels catalans és il·legítim.