dimecres, 22 de maig del 2013

L'FBI mata un noi mentre l'interrogava per la presumpta relació amb els atemptats de Boston


Redacció Actualitzat a les 19:57 h   22/05/2013
Un agent de l'FBI ha abatut a trets un noi mentre l'interrogaven per la presumpta relació amb els atemptats a la marató de Boston. La policia federal ha confirmat els fets i ha assegurat que l'agent ha actuat per l'amenaça "imminent" que suposava l'individu, que havia "començat un enfrontament violent". L'agent ha estat evacuat a un hospital, amb ferides lleus.

Un amic de la víctima l'ha identificat com Ibragim Todashev, de 27 anys. Segons aquest testimoni, la policia els vigilava a tots dos des de feia setmanes, fins que la matinada passada els han interrogat durant gairebé tres hores.

"Buscaven una relació amb els atacs amb bombes a Boston, però no n'hi ha", ha afirmat el testimoni, Khusn Taramiv , que ha explicat que el noi, que va conèixer en competicions d'arts marcials i boxa, temia un desenllaç com aquest i volia tornar a Txetxènia.

Els fets han passat en uns apartaments del voltant dels parcs temàtics d'Orlando, on vivia el difunt. "Estaven parlant amb nosaltres i ens va dir que el necessitaven una estona més i que ja tornaria, però no ho ha fet", ha explicat Taramic. El noi va ser detingut arran d'una baralla en un aparcament.

La víctima coneixia els germans Tsarnaev, acusats d'haver fet detonar dues bombes el 15 d'abril a la meta de la marató, atacs que van causar 3 morts i més de 260 ferits.

http://www.324.cat/noticia/2120553/mon/LFBI-mata-un-noi-mentre-linterrogaven-per-la-presumpta-relacio-amb-els-atemptats-de-Boston