dijous, 9 de maig del 2013

"La força posarà les coses al seu lloc"

El director d'informatius de 13TV diu que "s'ha acabat la broma" de l'independentisme

 

"Suposat periodista imparcial Merlos"


 
El director i presentador dels informatius de la cadena 13TV, Alfonso Merlos, escriu en la seva columna de La Razón que "no pot respondre amb el gamberrisme ni usar les armes del macarra de barra de bar l'Estat de dret que pretén defensar dels seus enemics".

"Per contrapesar el desacatament, la traïció, la deslleialtat, el delicte pur i dur no pot cabre una altra cosa que la Llei. Només amb el seu pes, però amb tot el seu pes, cal reaccionar. Aquesta és la manera de prevaler. I aquí està Mariano Rajoy, davant l'històric desafiament que planteja un separatisme català del qual els espanyols estan fins al nassos", afegeix.

Merlos considera que "el pronunciament del Tribunal Constitucional, urgit pel Govern, posa les coses al seu lloc. És clar, a partir d'ara per a qui no ho estava, que la declaració de sobirania del Parlament català és un foli que pot ser fet miques per qualsevol dels espanyols o, si es prefereix, arrugat fins a convertir-se en una bola de paper per ser llençat a continuació a la paperera. És el mateix".

"El que s'està fent compassadament és posar límit a l'aberració. Què és això que qualsevol pot decidir si és subjecte sobirà i per què? Què és això de fabricar-se el dret a l'autodeterminació perquè a un li ve de gust? ja n'hi ha prou de fantasmades i pallassades".

Per Merlos "s'ha acabat la broma. Ni la majoria dels catalans vol la independència. Ni aquest procés s'està conduint per vies diferents als de l'atropellament. Ni els pastors d'aquesta aventura tenen els peus a terra. La Llei, la raó, la força i la mesura posaran les coses al seu lloc. Ja s'estan posant".