dimarts, 21 de maig del 2013

Barcelona, majoria independentista

Trias resisteix (11/12), ERC(4/5) i malgrat la cuina del GESOP, podria ser segona força, i la CUP(4), sumen majoria absoluta independentista a la capital del país


ICV (6/7) empata amb el PSC(6/7) i el PP(5/6) en davallada, afavoreix a C’s(4) que entraria amb força a l’ajuntament, de totes maneres la cuina feta pel GESOP parteix d’alguns errors i la certa tendència a negar el moment ascendent dels republicans. Segons els nostres anàlisis ERC es podria situar com a segona força política, posició que quasi conformaria si acaba fent la renovació del cap de llista. L’enquesta, i a l’espera de confirmar el candidat socialista, si que confirma la forta davallada del PSC que avui encara no ha tocat fons, el que podria facilitar el pas a tercera força política a l’ajuntament als ecosocialistes. La forta davallada del PP i en menys mesura del PSC fa possible l’entrada en força dels ultra nacionalistes de C’s (4). El GESOP atorga 4 sorprenents regidors a la CUP que podrien quedar-se en 2/3 si finalment els republicans confirmen la renovació de la seva llista. 
 
26/28 regidors pel dret a decidir, 6 regidors no saben, no contesten i 8/9 regidors en contra

Si encara alguns prohoms del país pensen que els independentista no són majoria, que mirin aquesta enquesta sense la cuina del GESOP, per primer cop a la ciutat de Barcelona existeix una majoria clara pel dret a decidir i el que és més important, una majoria favorable a la independència.

Barcelona, capital d’un nou estat d’Europa

Els ciutadans de Barcelona prefereixen ser capital d’un nou estat, que no pas una gran ciutat a remolc de Madrid, capital d’Espanya. Que a la capital de Catalunya existeixi una majoria absoluta a favor de la independència és un símptoma clar que ens trobem en un camí cap a l’estat propi sense retorn.

Una renovació a la llista republicana, la convertiria en segona força política

Malgrat que l’enquesta situa els republicans per darrera de PSC, ICV i PP, la veritat dita i amb una cuina no ideològica ens permet afirmar igual que en les darreres eleccions nacionals, que ERC pot ser segona força política a la capital del país. Si a més, els republicans fan la feina i renoven la llista en la línia feta per Junqueras en les darreres eleccions, ERC confirmaria el millor resultat des de la república a la capital del país, que la convertiria en segona força política i en posició destacada.


P.D = Falta Solidaritat Catalana que els van boicotejat les passades eleccions . Esperem que les properes hagi "joc net"