dilluns, 22 d’abril del 2013

"S'ha acabat, Jordi!"

Paco Marhuenda marxa de RAC1 després d'una esbroncada amb Rahola: "ja n'hi ha prou, adéu!"








Tertulians de dilluns a RAC1, amb Marhuenda a l'esquerra
El director de La Razón, Paco Marhuenda, ha abandonat la tertúlia d'El món a RAC1 després de l'enèsima enganxada amb la periodista Pilar Rahola. Marhuenda ha anunciat que la seva participació a la tertúlia de l'emissora de Godó "s'ha acabat", ha acusat Jordi Basté de permetre que Rahola "faci el que li dóna la gana" i ha penjat el telèfon.

El motiu de l'esbroncada ha estat la publicació, per part de La Razón, d'un cartell d'una associació d'extremadreta per il·lustrar un article d'opinió sobre la immersió lingüística a Catalunya. En aquest sentit, una Rahola "molt enfadada" ha assegurat que un membre d'aquesta organització va estar "implicat en l'assassinat de Guillem Agulló". "Què caram passa a la vostra redacció, Paco?", l'hi ha preguntat.

El director de La Razón ha esclatat: "a mi no m'has de demanar explicacions de res"; "ja n'hi ha prou, Jordi, aquí ja s'ha acabat", ha cridat, a més de lamentar que "la Pilar sempre fot el que li dóna la gana".

Marhuenda s'ha queixat que "al final aquí mai no es pot parlar" i ha criticat que Rahola "es dedica sempre a fer merda contra el meu diari". "Ja n'hi ha prou, a mi deixa'm en pau. Jordi, s'ha acabat. Ja està bé la broma. Adéu!", ha sentenciat, mentre Rahola demanava "que doni explicacions, home!".