divendres, 12 d’abril del 2013

PP,C’s i PSC, insults contra el dret a decidir dels catalans

Millo lamenta que CiU jugui el "joc de rol" de la Catalunya imaginària, Cañas demana acabar amb la "farsa" d'aquest ens i Navarro veu el Consell per a la Transició Nacional com un "insult" als ciutadans


PPC i C's han carregat fins i tot amb insults aquest divendres contra el Govern per dedicar-se a constituir un Consell Assessor per a la Transició Nacional en lloc de lluitar contra la crisi. El portaveu dels populars al Parlament, Enric Millo, s'ha queixat que CiU concentri el seu esforç en la via sobiranista en lloc d'ocupar-se dels milers d'aturats. "La Catalunya real no té govern, perquè aquest es dedica a generar una Catalunya imaginària i encarrega a consells que treballin en un joc de rol de la Catalunya imaginària en lloc de solucionar els problemes de la crisi", ha etzibat. El portaveu de C's, Jordi Cañas, ha demanat al TSJC que acabi amb la "farsa" que suposa aquest ens.  
Navarro més exaltat que PP i C's


El primer secretari del PSC; Pere Navarro, considera que la constitució aquest dijous del nou Consell Assessor per a la Transició Nacional és un "insult" als ciutadans de Catalunya. Navarro retreu al Govern que dediqui esforços en "imaginar una Catalunya independent" i demana orientar les polítiques a la construcció d'una Catalunya amb més llocs de treball i on tothom pugui tenir una oportunitat. El Govern, apunta el líder socialista, "té una extraordinària vocació per crear comissions sobre la qüestió nacional, però és incapaç de fer una cimera sobre temes econòmics i socials". "Ens preocupa que l'impuls del Govern sigui per anar cap a la independència i no cap al creixement econòmic", afegeix.


PP i C’s cada cop més embogits amb el dret a decidir

Molts atacs contra Catalunya però cap proposta per fer possible que Espanya pagui els seus deutes.