dissabte, 27 d’abril del 2013

La Vanguardia, a la caça i captura de republicans

emàfor vermell a l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé (CiU) per aprovar una moció d’ERC en que li demanaven al príncep Felip que renuncies al títol de “senyor de Balaguer”


El propietari de La Vanguardia és un veritable “hooligan” de la monarquia i sobretot dels “borbons”, una paraula del rei és una ordre pel “conde grande de España” i precisament va ser una bronca monumental del Rei al president del Grup Godó el que va desencadenar el canvi editorial en el grup, que va passar de mostrar certa simpatia pel procés sobiranista de Mas a ser el seu màxim oponent, canvi editorial que recull amb vehemència el presentador estrella i figura de més confiança del president del Grup Godó, Josep Cuní. Però posar un semàfor vermell a l’alcalde de Balaguer per aprovar una moció que expressa el, cada cop més, sentiment majoritari de la ciutadania vers una monarquia plena d’escàndols, és passar-se de la ratlla. 
 
El semàfor vermell a l'alcalde de Balaguer!!!

Busquem semàfors vermells de La Vanguardia als Borbons, Rajoy o Aznar

Amb el semàfor vermell el conde  vol interferir en la voluntat popular sense ni tant sols passar per les urnes, però clar, el Grup Godó no pot posar un semàfor vermell a la monarquia. Malgrat la que està caient ,  resulta que La Vanguardia no té més candidats a semàfor vermell  que un alcalde que fa la seva feina i acorda decisions que tenen, malgrat digui el contrari el “Conde de Godó”, una amplia majoria social. La monarquia ha perdut bona part de l’encant que va tenir via informacions no del tot certes pel seu suposat paper clau en el procés de transició espanyola. Per La Vanguardia és més fàcil posar semàfors vermells a Mas, Pujol o l’alcalde de Balaguer que als Rajoy, Aznar, Rubalcaba o els que cada dia treballen contra Catalunya.