dissabte, 13 d’abril del 2013

Albiol no serà condemnat, ho diu Alberto Fernández Díaz (normal es del govern faxenda espanyol)



i ho diu el germà del Ministre de l’Interior, és que alguna cosa sap. La justícia a Espanya té privilegis per alguns i el proper serà Xavier Garcia Albiol


El president del grup municipal del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha insistit que es manté "intacte" el suport del partit a l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que anirà a judici per un delicte d'incitació a l'odi i discriminació per els fulletons que va distribuir al 2010 on es relacionava delinqüència amb la comunitat gitana romanesa. En declaracions a Catalunya Informació, Fernández Díaz ha dit que l’alcalde de Badalona no serà condemnat, si ho diu el germà del Ministre de l’Interior, és que alguna cosa sap.  
 Albiol no serà condemnat, segons Fernández Díaz

Si ho diu el germà del Ministre de l’Interior, és que alguna cosa sap. La justícia a Espanya té privilegis per alguns i el proper serà Xavier Garcia Albiol, el PP ha decidit sortir en la seva defensa i sembla que està disposat a tot.

En defensa  de les polítiques d'immigració a ultrança de Garcia Albiol

El líder dels populars de Barcelona ha insistit en el suport del partit cap a l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que anirà a judici per un presumpte delicte d'incitació a l'odi i discriminació per haver repartit l'any 2010 fulletons on es relacionava delinqüència amb la comunitat gitana romanesa del municipi. "En dues ocasions han arxivat les denúncies, i desitjo que això acabi de la única forma possible: sense cap tipus de condemna", ha remarcat Fernández Díaz.