dimarts, 12 de març del 2013

La premsa internacional va darrere la conversa de La Camarga

Sánchez Camacho sap que tard o d’hora la conversa de La Camarga transcendirà i la seva imatge, ara aguantada amb pinces, esclatarà definitivament.


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez , està molt nerviosa, la popular s’ha vist propulsada al centre d’un escàndol d’espies amb multitud incògnites per aclarir. Malgrat que la policia nacional espanyola controla el cas de les espies de Método3, i que Camacho ha aconseguit aturar judicialment la reproducció de la conversa amb la ex de Jordi Pujol Ferrusola -que pel que ha transcendit ja es pot qualificar de repugnant-, el cert es que la filtració de  la conversa ha augmentat de “valor”, i tot i que Camacho s’afanyés a recordar que vendre aquesta informació és incórrer en un delicte, la premsa de fora de l’estat espanyol ja hi va al darrera.
 Només és qüestió de temps

El botox, les bosses cares i els afers sexuals són la punta del iceberg de la xerrameca de la popular amb Victori Álvarez a La Camarga. La deserció  de la popular sobre els germans Fernández Diaz, entre altres persones, i la insistència de Camacho per aconseguir el contacte d’un “rentador de diners de Londres”, són alguns aspectes mes que preocupen a Camacho,  segons publica el setmanari El Triangle d’aquest setmana, basant-se en informacions d’una font que anomena “Gargamella insondable”, mentre deixa clar que la tal gargamella disposa de tota la informació de la conversa. Camacho sap que això nomes és el començament, i d’aquí el nerviosisme i els focs d’artifici en rebutjar la seguretat de la policia catalana i abraçar l’espanyola.