dissabte, 23 de març del 2013

Igualada prepara l’stop-motion per la independència més gran de Catalunya

L’objectiu de la iniciativa és crear una estelada humana amb 2.014 persones per editar-ne un vídeo amb la tècnica de l’stop- motion. L’estelada humana tindrà lloc el 18 de maig a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada


Estelada Humana Igualada és una idea impulsada per un grup d’igualadins i igualadines que consisteix en organitzar el primer stop- motion per la independència de Catalunya. La iniciativa pretén reunir 2.014 persones que hauran de vestir una samarreta de color vermell, groc, blau o blanc. Aquest conjunt de ciutadans formaran l’estelada humana, que serà fotografiada per a poder crear un vídeo amb la tècnica de l’stop- motion.


L’esdeveniment està previst per al proper 18 de maig i es gestionarà a través de la pàgina web, les xarxes socials – twitter i facebook – i també a través de verkami, la plataforma de crowdfounding permet que tots els catalans que hi estiguin interessats puguin fer la seva aportació i obtenir així la samarreta de l’Estelada Humana (blava, vermella, groga o blanca), un requisit imprescindible per a participar a la iniciativa independentista. En paral·lel, qui ho vulgui també podrà adquirir la samarreta als punts de venda repartits per Igualada (Anoia).

Estelada Humana Igualada pretén vincular totes les associacions, entitats, establiments i institucions catalanes. Alhora, també comptarà amb la col·laboració de diversos fotògrafs catalans, uns professionals imprescindibles per a poder produir l’audiovisual.