diumenge, 10 de març del 2013

Duran veu "sorprenent" que els condemnats del 'cas pallerols' vagin a la presó

El líder d'Unió remarca que "segur que presentaran un recurs"

 




El president del comité de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que la decisió de l'Audiència Provincial de fer entrar a la presó els condemnats pel cas Pallerols és "sorprenent".

Segons el dirigent democristià, l'empresari andorrà Fidel Pallerols, i els exalts càrrecs d'UDC Vicenç i Lluís Gavaldà "segur que presentaran un recus", alhora que lamentat que el tribunal no hagi acceptat la doctrina habitual en els casos on les condemnes de presó són de menys de dos anys.

Duran ha afegit que Unió és perjudicada i no beneficiada en el cas, perquè, en el seu parer, al partit no van arribar fons europeus directament sino que "es va lucrar de bona fe". També ha indicat que el partit retornarà els diners amb les aportacions dels militants i amb crèdits avalats amb les propietats del seus càrrecs públics.
El dirigent nacionalista s'ha mostrat contrariat perquè l'Audiència Provincial no hagia acceptat l'acord de conformitat al qual van arribar el fiscal i les diferents parts del procés. Duran ha destacat que no li agrada que "ningú vagi a la presó".


http://tinyurl.com/cxqawwn