dimecres, 20 de març del 2013

Catalunya és plena d’espies


El CNI ho nega, i falta a la veritat emparat per llei; és la seva manera de confirmar que la màxima funció dels serveis secrets espanyols és fer descarrilar el camí cap a l’estat propi


Felix Sanz és un home de plena fidelitat al rei  que ha sobreviscut a Zapatero i mai posarà en perill la monarquia i molt menys el mateix Estat, no calia citar al cap del CNI, hagués estat molt més interessant haver cridat a declarar els responsables polítics dels darrers anys, Teresa Fernández de la Vega, Bono, Alonso i Chacón que segurament podrien haver dir moltes més coses de l’espionatge generalitzat de Método 3 i sobre el paper de l’amant del rei. Si com diu el responsable del CNI tant sols coneixent Método 3 per la premsa el millor que podia fer el seu responsable és presentar la dimissió per inútil, però com que sabem que inútil del tot no és, avui podem afirmar que Felix Sanz no va dir la veritat, emparat pel secret oficial.
La llavors ministra de defensa Carme Chacón amb el general Félix Sanz, cap del CNI
 Método 3 ha estat al servei del CNI

Lògicament el director dels serveis d’intel·ligència espanyols ha de negar l’evidència, com diuen els experts “la transparència és incompatible amb els serveis secrets.” Però és impossible que una agencia de detectius segueixi a mig món polític i els serveis secrets ho ignorin, com diuen també els experts moltes vegades part de la feina bruta que tenen tots els serveis secrets l’encarreguen.

Catalunya és plena d’espies, ho ha dit amb la boca petita el cap del CNI

Es percep cada dia, és nota en com alguns mitjans publiquen certes noticies filtrades interessadament, és nota com algunes entitats i organitzacions de l’àmbit independentista han advertit  o han patit fuga d’informació o situacions sospitoses d’escoltes o seguiments estranys.

La voluntat democràtica de Catalunya de ser un estat  és el principal problema que té Espanya

Un cop ETA ha deixat la violència, un cop fins i tot el terrorisme islàmic està bastant controlat, tots els esforços dels serveis d’intel·ligència és concentren en rebentar el procés sobiranista, i tant que tenim corruptes a Catalunya, però molt menys que a la resta de l’estat, podem afirmar que si no tinguéssim un procés cap a l’estat propi, la majoria dels casos de presumpte corrupció no haguessin sortit.

Crear el caos, tots som corruptes, i provocar el desànim i les lluites entre els partidaris de la Catalunya independent

El joc brut en política està escrit i Espanya i els seus governants ho tenen molt clar, volen fer descarrilar el tren independentista i aprofiten totes les debilitats catalanes per fer-ho possible. Corrupció, lobbys econòmics que viuen de la submissió a Espanya, sembrar els dubtes a través dels mitjans de comunicació afins o amb interessos amb Espanya.

El país viurà  situacions encara més sorprenents i caldrà tenir fermesa i contundència

El joc brut tot just ha començat, veurem coses encara més gruixudes, escoltes telefòniques legals i no legals, seguiments i utilització dels mitjans de comunicació catalans que per una exclusiva és vendran a l’enemic.