dimarts, 26 de març del 2013

Ada Colau víctima del joc brut del PP i del linxament de la caverna mediàtica

Amb la mateixa estratègia que fan servir contra el procés sobiranista ara ataquen Colau i la PAH. Els titllen de totalitaris, proetarres i de nazis i posen en dubte la seva honradesa


El preu d’enfrontar-se al govern espanyol és rebre pel seu joc brut i els atacs de la caverna mediàtica, així com el moviment sobiranista coneix de primera mà els atacs dirigits contra el moviment i els seus valedors, la PAH i la seva portaveu Ada Colau s’estrenen i en rebre els atacs del PP i la caverna que, orquestrats amb total sintonia,  acusen Colau de connivència amb l’entorn d’ETA, de tenir postures totalitàries i de nazisme, i també ataquen per la banda econòmica intentant sembrar dubtes sobre Colau per pertànyer a una entitat de cooperació que rep subvencions públiques. La mateixa estratègia de sempre amb una diana diferent.


La cantarella és familiar, totalitaris titllant de nazis als demòcrates
 

Avui el diari ABC acusa Colau de d'haver rebut 3,7 milions d'euros en subvencions, uns diners que, "no anirà als desnonats" aclareix. La Razón titlla de "persecució totalitària" típica de etarra i nazis les accions de la PAH contra el PP, i compara la situació amb l'Alemanya dels anys 30 i 40. Els digitals de Madrid tampoc queden curts fent claca als prescriptors d’ideologia, i recorden que Colau va saltar a la fama desprès de dir “criminal”  al representant de la banca en una compareixença al Congrés. Avui el portaveu adjunt del PP al Congrés ha insistit amb la relació amb l’entorn d’ETA, i ha recordat que “és molt fàcil passar del linxament verbal al físic”.

Tots a l’hora i ben orquestrats contra les llibertats i els drets fonamentals

El portaveu adjunt del grup popular al Congrés, Rafael Hernando, ha donat suport aquest dimarts a la delegada del Govern de Madrid, Cristina Cifuentes, que va afirmar que Stop Desnonaments "ha donat suport marxes en suport a presos d'ETA", i ha afegit que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) "l'únic que fa és encoratjar a una esquerra radical" que "coqueteja" amb grups pròxims al terrorisme. Hernando ha abonat les tesis publicades que apunten al nazisme, denunciat que des que la portaveu de la plataforma, Ada Colau, "va dir que per obtenir el resultat que ella volia en el Congrés en la tramitació d'una llei, el que havia de fer era assetjar als diputats, això ha començat a produir-se de manera absolutament intolerable, arribant a marcar les cases, arribant a perseguir la gent pel carrer ".

Colau acusa el PP de cedirt davant La pressió de les entitats bancàries
 Colau va explicar en el programa 'La Rambla' de BTV, que ha rebut amenaces a través de twitter i “m’han dit meuca, filla de puta... i fins i tot han publicat l’adreça de casa meva” i va afegir que “En un moment en què el PP hauria d’estar aturant desnonaments, que suposo que no ho fa per la pressió de les entitats bancàries, es dedica escampar porqueries dient barbaritats”.


http://directe.cat/285632