dissabte, 2 de febrer del 2013

Un Granada renovat buscarà batre un Madrid que encadena dues golejades en Lliga (22 h/ C+Liga i GolT)

Els andalusos, que han canviat Anquela per Lucas Alcaraz a la banqueta, reben els blancs que han guanyat per 0-5 al València i per 4-0 al Getafe en els últims dos partits del campionat domèstic
Barcelona

Lucas Alcaraz, el nou entrenador del Granada MIGUEL ÁNGEL MOLINA / EFE


El Reial Madrid arriba a Granada amb l'objectiu de seguir amb la bona dinàmica a la lliga, on ha encadenat dues golejades, contra el València per 0-5 i contra el Getafe per 4-0. El tècnic blanc, José Mourinho recupera jugadors frescos que no van jugar entre setmana l'eliminatòria de Copa del Rei contra el Barça, com els defenses Sergio Ramos, Fabio Coentrao, o el davanter Di Maria. A més, jugadors que no van ser titulars contra el Barça com Modric i Higuaín podrien entrar a l'onze titular.
Mourinho haurà de tornar a decidir qui ocupa la porteria blanca després de la lesió d'Iker Casillas. En l'últim partit de Lliga contra el Getafe, Adán va ser el titular, però contra el Barça ho va ser Diego López. Amb la tornada de la competició domèstica, Adán podria tornar a recuperar la titularitat.
El Granada ha estat un dels equips que més s'ha reforçat durant aquest mercat d'hivern. El primer canvi va ser a la banqueta, Anquela va ser destituït el passat dimecres i el seu lloc l'ocuparà Lucas Alcaraz, que fins ara entrenava a l'Aris de Salònica. Amb aquesta incorporació, Lucas Alcaraz començarà la seva segona etapa a la banqueta andalusa.
Els principals fitxatges del Granada en aquest mercat d'hivern són Diego Buonanotte del Màlaga i l'exblaugrana Nolito que jugava al Benfica, i les sortides més destacades han estat Moisés Hurtado, Jaime Romero, Darwin Machís i Fabián Orellana. A més, Alcaraz, també tindrà les baixes per lesió de Dani Benítez, Youssef El Arabi i Fran Rico, a més de Pape Diakhate per sanció.

 http://www.ara.cat/esports/futbol/1a_divisio/Granada-buscara-trencar-dinamica-Madrid_0_857914403.html