dimecres, 20 de febrer del 2013

Manifestació independentista davant la seu del CNI a Barcelona

Els assistents despleguen una pancarta amb el lema ‘Catalonia is not Spain’ al costat de l’edifici on es troben els efectius del servei espanyol d’intel·ligència

Manifestació de la JNC a la seu del CNI a Barcelona

Nerea Rodríguez
 
La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) s’ha manifestat aquesta tarda davant la seu del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), al carrer Diagonal 666 de Barcelona, on han desplegat una pancarta amb el lema “Catalonia is not Spain”.

Segons la mateixa JNC, l’objectiu de la convocatòria és deixar clar que “a Catalunya no hi han de fer res”. L’edifici, que és una residència d’oficials de l’exèrcit espanyol, es troba a la cruïlla entre l’Avinguda Diagonal i el carrer Capità Arenes.

A la manifestació han assistit una trentena de membres de la JNC, alguns amb banderes estelades i amb cartells on comparaven el servei d’intel·ligència espanyol amb els personatges de còmic Mortadelo i Filemón. A més, durant la protesta s’han sentit crits d’independència i d’altres que demanaven que el CNI marxés de Catalunya.

Des d’aquest edifici de la Diagonal, el CNI es dedica a obtenir informació de tota mena. Els agents estan en aquest edifici fins que són enviats a altres edificis de la ciutat comtal, per treballar d’una manera més anònima.