dissabte, 2 de febrer del 2013

Jordi Roura: "Nosaltres només parlarem de futbol i no participarem del soroll mediàtic"


El tècnic del Barça ha evitat parlar de les acusacions realitzades des del Reial Madrid
Barcelona


El Barça juga aquest diumenge a Mestalla, on Jordi Roura tornarà a dirigir l'equip blaugrana. "Al camp del València sempre ens ha costat i per a nosaltres Mestalla és molt difícil. Amb l'arribada d'Ernesto Valverde ha millorat i serà un partit encara més complicat. El València és un equip intens i perillós a la contra", ha explicat.
"Sergio Busquets s’ha entrenat amb normalitat i estarà disponible per jugar a Mestalla”, ha dit Jordi Roura.
"Nosaltres estem exclusivament pensant en el València. Nosaltres només parlarem de futbol i no participarem del soroll mediàtic", ha dit en referència a les declaracions d'alguns jugadors del Reial Madrid.
Jordi Roura ha analitzat la cessió d'Isaac Cuenca. "Ell va parlar amb nosaltres de la possibilitat de jugar a l’Ajax. Volia jugar, acabar de recuperar-se, i, després que el Tito donés la seva aprovació, vam considerar que estava bé que anés a un equip tan gran com és l’Ajax", ha explicat. "El cas de David Villa és diferent i mai s'ha plantejat la seva sortida", ha afegit.
"Estem portant la baixa de Tito Vilanova amb molta naturalitat gràcies a l'actitud, el comportament i el treball dels jugadors", ha explicat el tècnic.


http://www.ara.cat/esports/barca/declaracions-Jordi-Roura-previa-Valencia_0_858514290.html