divendres, 1 de febrer del 2013

: El País Valencià sol·licita uns 2.300 MEUR al FLA

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, durant el discurs institucional amb motiu del 9 d'Octubre, diada del País Valencià Foto: ACN

El vicepresident i portaveu de la Generalitat Valenciana, José Ciscar, ha confirmat aquest divendres que el seu executiu ha sol·licitat uns 2.300 milions d'euros al Ministeri d'Hisenda a través del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) de 2013. Ciscar ha detallat que d'aquesta quantitat, 1.598 milions aniran destinats a venciments de deute compromès per l'executiu i uns 700 milions al finançament del dèficit autoritzat, que és del 0,7% del PIB. El vicepresident ha dit que després de comunicar aquestes necessitats de finançament l'executiu valencià es troba a l'espera de conèixer com s'articula el pagament d'aquestes quantitats i del sobrant del que el govern espanyol ha consignat al FLA d'enguany.
José Ciscar ha afegit que un cop que el Ministeri d'Hisenda tingui els requeriments de tots els territoris que decideixin adherir-se a aquest mecanisme, informarà sobre la distribució dels diners que sobrin dels 23.000 milions que el govern espanyol ha reservat.

http://www.naciodigital.cat/noticia/51351/pa/valenci/sol/licita/2300/meur/al/fla