dimarts, 19 de febrer del 2013

Camacho sabia que seria gravada a La Camarga, segons un detingut

El Ministeri d'Interior no dóna validesa a la declaració

 

 
Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu. Foto: PPC

 
Un dels quatre detinguts de l'agència de detectius Método 3 ha declarat que la líder del Partit Popular català, Alicia Sánchez-Camacho, sabia que seria gravada durant el dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola al restaurant La Camarga de Barcelona.

Fonts policials han confirmat que el Ministeri d'Interior no dóna validesa a la declaració ja que considera que és una estratègia de defensa del detingut. En la mateixa línia s'ha pronunciat el Partit Popular, que consideren ''rotundament'' falses aquestes informacions i consideren que forma part de l'estratègia del treballador per deslliurar-se del delicte. Alguns mitjans de comunicació asseguren aquest dimarts que l'empresa de detectius li havia ofert a Alicia Sánchez-Camacho portar el micròfon a sobre, però que no va ser acceptat i que es va optar per altres sistemes de gravació.

Des del Partit Popular s'ha assegurat que quan la declaració sigui confirmada per fonts oficials més enllà de les informacions que publiquen els mitjans de comunicació, es querellaran contra aquest tècnic de so per injúries i calúmnies. 
 

2 comentaris :

Anònim ha dit...

hipòcrita_ lolín

Anònim ha dit...

poca-solta!!!